Τα νέα μας

Με προβατίνα από την Αργολίδα στο διεθνές Brazilian Festival BBQ της Πορτογαλίας

Η γνωστή Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία έχει δημιουργήσει και επιμελείται το νέο μενού του Στάβλου στο Ναύπλιο, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές Brazilian Festival BBQ που διοργανώνεται στην Πορτογαλία, συμμετέχοντας με τους καλύτερους BBQ Chef στον κόσμο.

provatina 01

Όπως είναι αυτονόητο θα συμμετέχει με ελληνικά αρνιά και προβατίνα, ώστε, να προβάλλει τα ελληνικά αμνοερίφια σε διεθνές επίπεδο, και να καταξιώσει τη μοναδική γευστική υπεροχή που διαθέτουν τα ελληνικά κρέατα.

provatina 02

Είμαστε στην ευχάριστη και παράλληλα πολύ τιμητική θέση να σας γνωρίσουμε οτι η προβατίνα  που επιλέχθηκε για το festival  BBQ της Πορτογαλίας είναι από τον τόπο μας, την Αργολίδα και συγκεκριμένα από τον προμηθευτή του Στάβλου τον "Ζούρας- Στάικος" στο Λυγουριό.

provatina 03

Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, που η ποιότητα της προβατίνας που διαλέγουμε εδώ και χρόνια στον Στάβλο για τους πελάτες μας, κρίθηκε ικανή για να εκπροσωπήσει το ελληνικό πρόβατο.

provatina 04

Να ευχηθούμε στην κυρία Λαμπράκη καλή επιτυχία και το όραμα της να καταξιώσει τα ελληνικά κρέατα στο διεθνές ανταγωνισμό να στεφθεί με επιτυχία.